Actueel

Ziekte

Dr.Sanders in opbouw van haar werkzaamheden. Zij werkt halve dagen op maandag, woensdag en donderdag en wordt ondersteund door een waarnemend huisarts op haar werkdagen.

Onze assistente Angela is gelukkig ook weer parttime aan het werk en breidt zo haar werkzaamheden uit. Helaas is Emmy ook uitgevallen door ziekte. Voorlopig worden we ondersteund door doktersassistente Rania en medisch studente Jody die de assistentetaken zoveel mogelijk waarnemen.  Graag uw begrip dat u mogelijk langer moet wachten aan de telefoon, we doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.

Vakantie aanwezigheid

Tijdens de zomervakantie van 11 juli t/m 19 augustus is de praktijk geopend op maandag, woensdagochtend en vrijdag. Hebt u op dinsdag en donderdag de huisarts dringend nodig, neem dan contact op met de praktijk van Dr.Goslinga 071-5122522 optie 1

Huisarts in opleiding

Per september 2021 is Hanna Hensen als huisarts in opleiding werkzaam in de praktijk. Zij zit in de laatste fase van de opleiding en zij werkt onder supervisie/toezicht van dr.Sanders en Weijenborg:

Covid

Zoals u inmiddels weet is er een nieuwe golf van Coronabesmettingen in Nederland. We vragen u dringend in geval van keelpijn, hoesten, koorts,  verkoudheid of benauwdheid om eerst een zelftest te doen.  Voor nadere informatie zie de website van de GGD Hollands Midden of thuisarts.nl